14 Ekim 2016 Cuma

EN İYİ 6 VİDEO DÜZENLEME PROGRAMI

     Günümüz teknolojisinin getirdiği yenilikler arasında sanal dünyanın en çok dikkatini çeken videolar olmuştur. Gerek eğlenceli gerek komik, gerekse korku saçan videolar. Yotube'un da popülerliğinin ne derece fazla olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Ayrıca bazıları bu sektörden video paylaşarak para dahi kazanmaktadır. Bazıları dediğime bakmayın çoğu insan kazanmaktadır. O videoları oynattığınızda karşınıza çıkan reklamlar birilerinin gelir kapısı olabilir ve öylede. 

     Biz  izleyiciler için video kalitesi olsun, efektler olsun hep önem arz etmiştir. En azından benim için bu durum böyle. Sektörden para kazanan insanlar oldukça videolara verilen önem artmış ve bu videoları editlemek yani video düzenleme programları piyasaya sürülmüş ve bir çok videoda kullanımıştır.

En İyi Video Düzenleme Programları
Bu yazımızda sizlere bilindik en iyi 6 video düzenleme programını sıraladık.

6-Pinnacle Studio Plus
Daha çok kişisel eğlence amaçlı kullanımlar için makul olan ve aşırı sistem gereksinimi istemeyen, günümüzde iyi denilebilecek her bilgisayarın çalıştırdığı bir programdır.

5-Ulead Video Studio V2
DVD düzenlemekle ön plana çıkmış ve kendisini tanıtmış uygulamadır.Gelişmiş ses düzeneğine sahiptir. Programı kullanabilmek için ekstra program yüklemeniz gerekmektedir.

4-Cyberlink Powerdirector
Bu programın güzel bir yanı ise sahip olduğunuz ekran kartlarını aynı anda görüp az güç harcamanıza yarımcı oluyor ve bu sayede bilgisayarınızın zorlanmasını bir nebze olsa engelliyor.

3-Magix Movie Edit Pro
Program Alman firması tarafından yönetilmektedir.Sıralamamıza girmesinin sebebi ise dünyanın ilk 3D video düzenleme programı olmasıdır. Diğer programlara göre sistem gereksinimleri daha fazladır.

1-Sony Vegas Pro
Benim sürekli kullandığım ve tavsiye ettiğim program budur. 1. sırada olmasına rağmen çok başarılı bir uygulamadır. Sistem gereksinimleri yüksektir. Kurulumu ücretli olup dileyen illegal yollar ile süresiz yapabilir.




Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.

1 yorum so far

Hocam Güzel Yayın Paylaşmışsınız Yeni Yayıınlarınızı Takip Edeceğim.


İfadelerİfadeler